Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy moj komp da rady streamować cs w 30 klatkach

NorbisoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez problemu. Komputer w porządku na normalne streamowanie. Jeżeli masz 10mb Upload to bez problemu stream pójdzie. Jeśli będzie ci się zacinał to znaczy że nie masz 10mb upload tylko mniejszy. Sprawdź dla pewności speedtestem. Takie minimum na stream w średniej jakości musisz mieć 2-3mb upload

Opublikowano

Bez problemu. Komputer w porządku na normalne streamowanie. Jeżeli masz 10mb Upload to bez problemu stream pójdzie. Jeśli będzie ci się zacinał to znaczy że nie masz 10mb upload tylko mniejszy. Sprawdź dla pewności speedtestem. Takie minimum na stream w średniej jakości musisz mieć 2-3mb upload

Chodzi o lana szkolnego . Bo mój komp będzie głownym do streamoania gry i tak się pytam czy dam rade. 

Opublikowano

Na luzie wyciągniesz. Ja przy i5-2430 M i GT540M ( W laptopie potrafiłem wyciągnąć 80 FPS )

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...